We werken met modules die echt nodig zijn.

Modules


Zoals we al eerder hebben aangeven is de begeleiding heel praktisch en persoonlijk. De modules worden zeer praktijkgericht ingestoken door zeer ervaren coaches. Coaches die niet aankomen met dikke boeken met achterhaalde theorieën, nee dit zijn coaches die het klappen van de zweep in de praktijk hebben geleerd.De modulesPlan van aanpak.

Door het houden van interviews met stakeholders maken wij een analyse die we grondig met je bespreken. Dan maken we een plan van aanpak waarin we die modules inzetten waarvan we samen vinden dat deze je verder gaan helpen.


Het debatteren en storytelling.

Als bestuurder word je vooral beoordeelt hoe je debatteert bij de lastige dossiers die jij verdedigt. Niet alleen in de raadszaal maar ook hoe breng je je verhaal richting krant, radio, tv en de sociale media. Deze module krijg je feedback op je optreden en coachen we je met tips en trucks om een sterke debater te worden en een bestuurder die op een begrijpbare wijze een inhoudelijke boodschap kan delen. 
Presentatie en media.

Als je weet hoe en wat je gaat vertellen is het van groot belang om dit te trainen. Dit trainen doe je samen met ervaren journalisten die door blijven vragen terwijl de camera of microfoon loopt. Natuurlijk bouwen we dit stap voor stap op om je vertrouwd te laten worden met de werkwijze van journalisten en hoe je hiertegen kunt weren. Ook krijg je feedback op interviews die je in de komende periode gaat geven.